Voorlichting

Graag heten we je welkom op een voorlichting over de Master Onderwijs & Technologie. In de voorlichting maak je op een interactieve manier kennis met de opzet van de master, de inhouden en de organisatie van de master. Je ontmoet andere geïnteresseerden voor de opleiding, werkzaam in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Verder ontmoet je een docent van de opleiding en de opleidingscoördinator. Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het studeren in een master of om te luisteren en de informatie ter overdenking mee te nemen naar huis.

In verband met het Corona-virus, zijn de voorlichtingsbijeenkomsten t/m 6 april afgelast!

Voorlichting Master Onderwijs & Technologie (online)

De eerstvolgende online voorlichtingsbijeenkomst in Utrecht is op 14 april om 19.30 uur.
De voorlichting zal in aangepaste vorm worden georganiseerd, informatie over het programma en hoe je kunt inloggen ontvang je per mail. Tijdens deze voorlichting krijg je informatie over de master en kun je vragen stellen aan docenten. Kom erachter of de master bij jou past, wat deze voor je kan betekenen en of de master kan bijdragen aan jouw toekomst als leraar.

De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst in Helmond is op 19 mei om 19.00 uur.

Mocht je niet naar de voorlichting kunnen komen, maar wel een vraag willen stellen? Mail of bel met Suzan de Kleer, opleidingscoördinator. s.dekleer@hsmarnix.nl, 06-48161719.

NB Deze master start in september 2020 onder voorbehoud van accreditatie. 

Aanmelden

Loading

Meer weten over de opleiding?

Download de flyer