Voorlichting

Voorlichting

Graag heten we je welkom op een voorlichting over de Master Onderwijs & Technologie. Je maakt op een interactieve manier kennis met de inhoud en organisatie van de opleiding en je leert hoe deze bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en die van je collega’s. Je ontmoet een docent van de opleiding en de opleidingscoördinator. Ook ontmoet je andere geïnteresseerden. Zij zijn veelal werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het studeren aan de Master Onderwijs & Technologie.

In verband met de corona maatregelen, vinden de voorlichtingsbijeenkomsten vooralsnog online plaats.

Voorlichtingen in Utrecht vinden plaats op:

  • Dinsdag 23 maart 2021 van 19.30 tot 20.45 uur
  • Woensdag 21 april 2021 van 19.30 tot 20.45 uur
  • Donderdag 27 mei 2021 van 19.30 tot 20.45 uur
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Informatie over het programma en de wijze van deelnemen ontvang je per mail.

Mocht je niet aan de voorlichting kunnen deelnemen, maar wel een vraag willen stellen? Mail of bel met Suzan de Kleer, opleidingscoördinator: s.dekleer@hsmarnix.nl of 06-48161719.

 

Deze master start bij voldoende aanmeldingen in september 2021 in Utrecht, Helmond en Amsterdam/Alkmaar.

Webinars Onderwijs & Technologie

Ben je geinteresseerd in het thema Onderwijs & Technologie en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderwijs? Meld je dan aan voor (één van onze) webinars! Onze bevlogen docenten delen graag hun kennis en ervaring met jou. Tijdens de webinar komt een specifiek onderwerp aan bod waarna je samen met docenten en andere deelnemers verder de diepte in gaat. Ben jij erbij?

Data en onderwerpen webinars:

  • Dinsdag 2 maart | 18.30 -20.00 uur | 'Het leren verrijken met behulp van technologie'

De technologische vooruitgang zit in een stroomversnelling. En ook in het onderwijs is dat het geval. Tijdens de lockdown hebben we het belang van de inzet van leertechnologie kunnen ervaren. Als leerkracht/ docent is het van belang om te weten hoe technologie ingezet kan worden om het onderwijs krachtiger te maken. Leertechnologie levert zeker een bijdrage aan het rijker maken van het onderwijs. Maar welke middelen zet je wel of niet in en op welk moment? Tijdens deze webinar gaan we hier verder op in!

Deze webinar duurt een uur. Na dit uur is er nog de gelegenheid om een flitsvoorlichting te volgen over de Master Onderwijs & Technologie.

  • Dinsdag 9 maart | 16.00 - 17.00 uur | 'Aan het denken zetten of het denken afleren? Een doordenking van gepersonaliseerd leren met rekenen-wiskunde als voorbeeld'

 

  • Woensdag 7 april | 15.30 - 17.00 uur | 'Digitale technologie voor een betere wereld?

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen hun afval in de afvalbak gooien? Hoe kunnen we mensen helpen stoppen met roken? Wat kunnen we doen voor ouderen die eenzaam zijn?” Grote vragen die kinderen aanzetten om te zoeken naar oplossingen die bijdragen aan een betere wereld.

Nieuwe (digitale) technologie biedt kinderen mogelijkheden om tot nieuwe, creatieve oplossingen  te komen. Wat dacht je van een prullenbak-robot die achter je aanrijdt en gaat zingen als je er afval ingooit? Of van een app die je helpt bij het stoppen met roken? De creativiteit van kinderen is vaak oneindig; nieuwe technologie biedt ze de tools om hun ideeën vorm te geven.

Kinderen uitdagen om actief en ondernemend bij te dragen aan een betere wereld noemen we onderwijs in sociaal ondernemerschap. In deze webinar gaan we in op wat leren om sociaal te ondernemen kenmerkt, en hoe nieuwe (digitale) technologie hieraan kan bijdragen.

Deze webinar duurt een uur. Na dit uur is er nog de gelegenheid om een flitsvoorlichting te volgen over de Master Onderwijs & Technologie.

Meld je aan voor een webinar

Aanmelden

Loading

Meer weten over de opleiding?

Download de flyer