Voorlichting

Graag heten we je welkom op een voorlichting over de Master Onderwijs & Technologie. In de voorlichting maak je op een interactieve manier kennis met de opzet van de master, de inhouden en de organisatie van de master. Je ontmoet andere geïnteresseerden voor de opleiding, werkzaam in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Verder ontmoet je een docent van de opleiding en de opleidingscoördinator. Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het studeren in een master of om te luisteren en de informatie ter overdenking mee te nemen naar huis.

In verband met het coronavirus zullen de voorlichtingsbijeenkomsten online plaatsvinden.

Voorlichting Master Onderwijs & Technologie (online)

Dinsdagavond 12 januari 2021 van 19.30 tot 20.45 uur
Donderdagavond 11 februari 2021 van 19.30 tot 20.45 uur
Dinsdagavond 23 maart 2021 van 19.30 tot 20.45 uur


De voorlichting zal in aangepaste vorm worden georganiseerd. Informatie over het programma en hoe je kunt inloggen ontvang je per mail. Tijdens deze voorlichting krijg je informatie over de master en kun je vragen stellen aan docenten. Kom erachter of de master bij jou past, wat deze voor je kan betekenen en of de master kan bijdragen aan jouw toekomst als leraar.

Mocht je niet aan de voorlichting kunnen deelnemen, maar wel een vraag willen stellen? Mail of bel met Suzan de Kleer, opleidingscoördinator. s.dekleer@hsmarnix.nl, 06-48161719.

NB Deze master start in september 2021 in Utrecht, Helmond en Amsterdam onder voorbehoud van accreditatie.

Aanmelden

Loading

Meer weten over de opleiding?

Download de flyer